perjantai 7. huhtikuuta 2017

Kinderkakku

Olen ihaillut upeita kinderkakkuja netissä ja päätin tehdä sellaisen myös itse. Koska en syö liivatetta, sovelsin ohjeen sopivaksi ja ihan hyvin se onnistuikin.

Kinderkakku

Pohja

200 g Digestive-keksejä
50 g voissulaa

Täyte 1

2 dl vispikermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa (Philadelphia)
1 levy Pandan valkosuklaata (2 palaa jätin koristeluun)

Täyte 2

2 dl vispikermaa
1 levy Pandan maitosuklaata (2 palaa jätin koristeluun)

Koristeet

Kinder bueno-patukka
Kinder-muna
toffeepalloja ja pieniä suklaamunia (irtokarkkeja)
4 palaa suklaata

Murskaa keksit ja sekoita joukkoon voisula. Painele tiiviisti leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (käytin 18 cm vuokaa). Vatkaa 2 dl vispikermaa vaahdoksi, lisää joukkoon tuorejuusto ja sulatettu valkosuklaa. Sekoita tasaiseksi. Levitä täyte pohjan päälle ja laita jääkaappiin. Valmista toinen täyte vatkaamalla vispikerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon sulatettu maitosuklaa. Levitä tämä edellisen täytteen päälle. Anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti/yön yli ja koristele sitten haluamallasi tavalla.




Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti